Som 355 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Repàs de la jornada d’intercanvi d’experiències i distintiu Varietat local

El passat dijous 14 de setembre es va realitzar la Jornada: Intercanvi d’experiències de distintius i marques. El repte del distintiu Varietat local

Aquest s’emmarca en el projecte pilot “Innovació en la diferenciació de les varietats locals al mercat local”, finançat per Fogaiba.

La jornada va tenir una primera part on es va donar a conèixer la marca 100% raça autòctona i la feina feta per la proposta de distintiu Varietat local. Es va fer un tast de varietats locals que varen ser presentades i explicades pels mateixos productors, i a la segona part de la jornada es varen intercanviar experiències i debatre sobre la proposta del distintiu Varietat local. Aquesta segona part la va conduir en Xavi Moyà de la microcooperativa Bauma Altres Perspectives.

Volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Porreres per la cessió de l’espai i l’acollida des de ja fa una sèrie d’anys, i a la Conselleria d’Agricultura, concretament a Fogaiba per poder desenvolupar aquesta jornada en el marc del projecte pilot.

Més informació sobre la proposta de distintiu al web https://distintiu.varietatslocals.org/

19 de setembre de 2023

caCA