Som 359 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Avís legal

Informació General

El titular del lloc web https://www.varietatslocals.org/ és L’Associació de Varietats Locals, amb NIF G57272122 i amb domicili al carrer de la Santa Creu, 31, 07260, Porreres, Illes Balears.

L’entitat es troba inscrita al Registre Mercantil amb les següents dades d’inscripció: núm. Registre: 311000004967 amb data 19/12/2003 a la secció 1.

Amb ànim de què l’ús del lloc web s’ajusti a criteris de transparència, claredat i senzillesa, L’Associació de Varietats Locals informa l’usuari de què qualsevol suggeriment, dubte o consulta sobre el present Avís Legal o qualsevol altre document informatiu del lloc web serà rebuda i solucionada contactant amb L’Associació de Varietats Locals, a través de l’adreça de correu electrònic: info@varietatslocals.org

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts que es mostren en el present lloc web, i en especial dissenys, textos, imatges, logotips, icones, noms comercials, marques o qualsevol altra informació susceptible d’ús industrial i/o comercial estan protegits pels corresponents drets d’autor, no permetent-se la seva reproducció, transmissió o registre d’informació tret de l’autorització prèvia del titular, L’Associació de Varietats Locals. Tanmateix, l’usuari podrà utilitzar informació facilitada per a gestionar el seu encàrrec i les dades de contacte corresponents.

Enllaços

L’Associació de Varietats Locals no assumeix cap responsabilitat sobre els enllaços cap a altres llocs web o pàgines web que, si és el cas, poguessin incloure’s al mateix, ja que no té cap tipus de control sobre aquests, i per això l’usuari accedeix al contingut i les condicions d’ús que regeixin en ells exclusivament sota la seva responsabilitat.

Xarxes socials (web)

L’Associació de Varietats Locals és la Responsable del Tractament de la informació que es tracti a través del seu perfil en la present xarxa social, li convidem a conèixer la nostra Política de Privacitat que podrà consultar a https://www.varietatslocals.org.

Formulari de contacte (web)

Les dades personals facilitades voluntàriament per vostè, a través del present formulari web seran tractades per L’Associació de Varietats Locals com a responsable del tractament, amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, consulta, queixa o suggeriment, sense que es produeixi comunicació o cessió de dades i conservades durant els terminis necessaris per atendre les sol·licituds. Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació o supressió de les seves dades, dirigint-se a info@varietatslocals.org, per a més informació al respecte, pot consultat la nostra Política de Privacitat a https://www.varietatslocals.org.

caCA