Som 359 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Manual de compra

Tràmits de compra

Per a realitzar una comanda, haurà de seguir el procediment de compra en línia i passar per tots els tràmits que s’estableixen per completar la contractació electrònica.

1r. Heu de seleccionar el producte o servei que desitgi adquirir o contractar i afegir-lo a la “cistella de compra”.

2n. Seleccionar el “carret de compra” per comprovar que els productes o serveis que desitja contractar han estat seleccionats correctament.

3r. Ha d’introduir les seves dades personals, de manera que si es tracta d’un usuari registrat, només fa falta que inclogui la seva identificació i contrasenya, en cas contrari, haurà de registrar i facilitar aquelles dades necessàries perquè L’Associació de Varietats Locals pugui tramitar la comanda.

4t. Seleccionar el mètode d’enviament.

5è Seleccionar el mètode de pagament i en funció del mètode seleccionat, subministrar les dades necessàries per efectuar correctament el pagament corresponent.

6è. El client rebrà en pantalla i per correu electrònic, a l’adreça que hagi indicat a l’apartat registre, un justificant de recepció amb un resum de la compra realitzada, de manera que el client pugui arxivar dit justificant de recepció.

 

Mètode de pagament

El pagament es realitzarà a través del mitjà seleccionat durant el procés de compra en línia. Actualment l’Associació de Varietats Locals posa a disposició del client els següents mètodes de pagament:

– Targeta de dèbit o crèdit:
 aquest pagament està subjecte a comprovacions i autoritzacions per part de l’entitat bancària emissora d’aquestes, que si no autoritza el pagament, l’Associació de Varietats Locals no serà responsable de cap retard o falta d’entrega i no podrà formalitzar cap contracte amb l’usuari.
Una vegada l’AVL rebi l’ordre de compra per part de l’usuari a través de la web, es farà una preautorització en la targeta per assegurar que hi ha fons suficients per completar la transacció. El càrrec a la targeta es farà en el moment en què s’enviï a l’usuari la confirmació d’enviament o servei.

– Paypal: el càrrec es farà en el moment en què l’AVL enviï la confirmació de la comanda.

– Transferència bancària: a través d’aquest mètode de pagament, s’ha de realitzar una transferència al número de compte mostrat al final del procés de compra. S’ha d’introduir correctament l’import exacte de la comanda, així com el número de compte i la referència de la transferència.
La preparació i enviament de la comanda s’efectuen una vegada rebut el comprovant de pagament. Les comandes es reservaran durant 10 dies naturals a partir de la confirmació de la comanda, per deixar el temps suficient perquè la transferència bancària sigui rebuda pel sistema de pagaments de l’AVL. Si després de 10 dies no s’ha rebut el pagament o en cas d’error en les dades, haurem d’anul·lar la comanda.

-En efectiu: si la comanda es realitza sense enviament, aquesta es pot passar a recollir per l’oficina de l’AVL (C/ d’en Sala, 13. Porreres), amb la possibilitat de pagar en metàl·lic.

 

Lliurament o posada a disposició

Els productes o serveis contractats seran remesos o posats a disposició del contractant a l’adreça d’enviament indicada durant el procés de contractació. El termini de lliurament o posada a disposició indicat durant el procés de contractació és orientatiu, de manera que, si el contractant vol obtenir el producte o servei contractat en un termini inferior a l’indicat podrà sol·licitar-ho directament a L’Associació de Varietats Locals mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a la següent adreça info@varietatslocals.org, de manera que es pugui estudiar la seva sol·licitud.

Actualment els terminis de lliurament o posada a disposició establerts per L’Associació de Varietats Locals són els següents:

Les comandes es poden venir a cercar personalment a la nostra oficina (C/ d’en Sala, 13. Porreres), previ avís per telèfon (693 066 858 / 722 782 536) o correu electrònic (comandes@varietatslocals.org), per assegurar que hi som i que el paquet està preparat.

L’enviament de les comandes es realitza per correu postal certificat, i s’efectuen als següents territoris: Espanya (Balears, Península, Canàries, Ceuta i Melilla) i Europa. Per comandes més enllà del territori europeu, contactau directament amb nosaltres (comandes@varietatslocals.org).

Les comandes les solem preparar cada dimarts, fent l’enviament de dimarts a divendres. Normalment les comandes tarden entre 1 i 6 dies laborals en arribar. Així mateix, el termini màxim d’entrega és de 30 dies naturals des de la seva confirmació. Per qualsevol cas en què no puguem complir amb la data d’entrega o hi hagi problemes en l’enviament, contactarem directament amb vosaltres. Correus realitza dos intents d’entrega al domicili. Si se’ns retorna la comanda perquè no l’ha recollit ningú i tornam a enviar el paquet, les despeses van a càrrec del client.
Si el nom de la persona sol·licitant és diferent del nom i adreça d’enviament del paquet o la factura, ens ho pots aclarir a l’apartat “Observacions”. Si una vegada realitzat el pagament detectau algun error, posau-vos en contacte amb nosaltres.

 

Tarifes d’enviament

Espanya (Balears, Península, Canàries, Ceuta i Melilla)

PesPreu total*
Fins a 20 g 6,68€
Més de 20 a 50 g6,78 €
Més de 50 a 100 g7,30 €
Més de 100 a 500 g8,70 €
Més de 500 a 1.000 g11,60 €
Més de 1 a 2 kg14,00 €
Més de 2 a 5 kg22,35 €
Més de 5 a 10 kg23,85 €
Més de 10 a 15 kg32,65€
Més de 15 a 20 kg39,15€

* Els preus poden variar en funció de duanes o altres tràmits no habituals.

 

Europa

3-6 dies hàbils

PesPreu total
Fins a 20 g8,45 €
Més de 20 a 50 g8,75€
Més de 50 a 100 g 9,55 €
Més de 100 a 500 g13,70 €
Més de 500 a 1.000 g20,01 €
Més de 1.000 a 2.000 g28,00 €

Per comandes més enllà del territori europeu, així com per comandes superiors a 2 kg en territori europeu, contactau directament amb nosaltres (comandes@varietatslocals.org).

 

Política de canvis o devolucions

Si en rebre la comanda veis clarament que el producte ha estat danyat durant el transport, negau-vos a obrir-lo i tornau-lo al repartidor. Informau-nos immediatament del problema i presentarem una reclamació a l’oficina de Correus, tornant a enviar un nou paquet.
Si la comanda rebuda no és la que vàreu sol·licitar, ens ho haureu de notificar en un termini màxim de 5 dies naturals des de la seva recepció (per telèfon (693 066 858 / 722 782 536) o correu electrònic (comandes@varietatslocals.org)). Les despeses d’enviament dels productes canviats o retornats aniran a compte del client, i s’hauran d’enviar en el seu embalatge original i en les mateixes condicions que varen ser enviats. Només d’aquesta manera podrem reemborsar o substituir els productes afectats, una vegada rebuts aquests productes. El reemborsament de les despeses d’enviament es realitza en funció del motiu del retorn.

 

Contracte

Abans de finalitzar la compra el client haurà de llegir i acceptar les corresponents condicions de contractació, document que, com el seu nom indica, recull les condicions que regulen la relació entre l’Associació de Varietats Locals i el client.
Aquest document, un cop acceptat serà remès per correu electrònic al client perquè aquest pugui arxivar i consultar-lo en qualsevol moment.

L’idioma contemplat en aquest document i en qualsevol document de tipus legal o informatiu recollit al lloc web de l’Associació de Varietats Locals és el català, en cas que l’usuari vulgui accedir a algun document en algun altre idioma haurà de sol·licitar a L’Associació de Varietats Locals a través de la següent adreça de correu electrònic: info@varietatslocals.org, i en la mesura del possible se li facilitarà la seva traducció.

caCA