Som 359 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Col·labora

Com ens pots ajudar?

Cada dia som més les persones i entitats que feim feina per la recuperació de les varietats locals i els coneixements pagesos, i ens agradaria que formessis part de l’equip.

col·labora l'associació de varietats locals

Fes un donatiu

Els nostres projectes necessiten del suport econòmic de socis i simpatitzants. A través de la plataforma Paypal ens podràs fer arribar el teu donatiu fàcilment, podràs escollir si el vols fer a l'entitat o a un projecte concret.

També ho pots fer realitzant un ingrés indicant nom complet i el DNI, i posant “Donatiu + nom del projecte a què va destinat” com a concepte, al següent número de compte de l’Associació de Varietats Locals: Colonya Caixa Pollença IBAN: ES95 2056 0004 4410 0119 5021.

Fes voluntariat amb l'AVL

Tu també pots unir-te a la nostra comunitat! Pots col·laborar amb el projecte de multiplicació de llavors, la realització de tasques d'oficina i la presència a fires.

Treball final de grau o màster, beques o estades

Informa’t de la possibilitat de realitzar projectes o estades col·laborant amb l’AVL, i envia’ns les teves propostes o inquietuds.

Promoció de l’entitat

Proposa o impulsa la creació de nodes al teu territori per a fer activitats de difusió (fires, jornades, cursos, tallers…).

caCA