Som 355 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Receptes amb varietats locals: tomàtiga de ramellet escabetxada amb ceba blanca i llampuga

Receptes amb varietats locals: Tomàtiga de ramellet escabetxada amb ceba blanca i llampuga (Maria Solivellas – Ca na Toneta)

Ja és temps de començar a fer planter de tomàtigues de ramellet, i gràcies a la seva extraordinària conservació post-collita, ara en ple hivern encara en podem menjar de les de l’any passat. Na Maria Solivellas de Ca na Toneta les coneix de ben a prop, i amb ella encetam la nostra sèrie de “Receptes amb varietats locals.”

Per celebrar els 20 anys de l’Associació de Varietats Locals hem connectat pagesos productors de varietats locals amb cuineres i cuiners de Mallorca perquè ens mostrin com preparar una recepta original amb les hortalisses i llegums de varietats locals que els feim arribar.

En aquest cas, li hem duit a na Maria les tomàtigues de ramellet d’en Rafel Figuera de Sa Volta, de dues varietats: de mateta i de Maria. I d’en Toni Feliu de So na Jaume Nou li duim cebes blanques mallorquines. Atents a aquesta deliciosa recepta de tomàtigues de ramellet escabetxades amb ceba blanca i llampuga!

Aquest és el primer d’una sèrie de cinc vídeos que anirem publicant durant aquest any 2022. Estau atentes i atents als pròxims vídeos! Els podreu trobar publicats a les xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter), també al nostre canal de youtube i al receptari del web.

Aquest vídeos han estat possibles gràcies a la feina d’en Marc Alcover Riera i al finançament del projecte “Foment de la prospecció, multiplicació, conservació i intercanvi dels recursos fitogenètics de Mallorca i la seva inscripció en el catàleg de varietats locals de les Illes Balears” per part de #feimfeinapdr #fogaiba #feimfeinaambtu #feimfeinapertu

4 de febrer de 2022

caCA