Som 359 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Receptes amb varietats locals: coca dolça de cireres bord des marge

Receptes amb varietats locals: Coca dolça de cireres bord des marge

La primavera és temps de cireres, i gràcies a la feina de’n Toni Calafell se preserven moltes varietats locals que podem gaudir tant fresques com en confitures, o com per exemple amb la recepta que han preparat a L’Exquisit Binissalem .

Amb cireres de varietat bord des marge que li duguérem de la finca de Can Monserrat, a Estellencs, el pastisser Xavier Font ens prepara una deliciosa coca dolça amb cireres, per llepar-se’n els dits!

Enguany seguim connectant pagesos productors de varietats locals amb cuineres i cuiners de Mallorca perquè ens mostrin com preparar una recepta original amb les hortalisses i llegums de varietats locals que els feim arribar.
Aquest vídeos han estat possibles gràcies a la feina d’en Marc Alcover Riera i al finançament del projecte “Foment de la prospecció, multiplicació, conservació i intercanvi dels recursos fitogenètics de Mallorca i la seva inscripció en el catàleg de varietats locals de les Illes Balears” per part de #feimfeinapdr #fogaiba #feimfeinaambtu #feimfeinapertu

Els podreu trobar publicats a les xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter), també al nostre canal de youtube i al receptari del web.

1 de juny de 2022

caCA