Som 355 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Neteja de llavors de julivert

El julivert mallorquí és una planta herbàcia molt apreciada a la nostra gastronomia. Es creu que si aquest es sembra el dia de Santa Rosa (23 d’agost), no espiga durant tot l’any, tot i que el debat s’estén a altres dates com el dia de Sant Francesc (4 d’octubre), o dia 30 d’agost (data de Santa Rosa originàriament). Per això, com que aquestes dates s’acosten, podeu trobar llavor ensobrada a la nostra botiga online, a l’oficina de l’associació i a les botigues col·laboradores.

Encara que tenim llavor de julivert en estoc, aquest es va reduint, i els nostres multiplicadors ens produeixen més quantitat per reposar les vendes. Si vols saber com es realitza l’extracció de llavors d’aquesta planta per a la posterior sembra, i ajudar-nos a fer-ho, a l’oficina tenim llavor pendent de netejar. Ens trobaràs dilluns 28 i dimecres 30 d’agost, de 10h a 15h a la seu de l’AVL (Carrer d’en Sala, 13. Porreres).

Si estàs interessat/da en venir a ajudar, o vols més informació, contacta amb nosaltres mitjançant correu: cursos@varietatslocals.org o al telèfon 722 782 536.

21 d’agost de 2023

caCA