Som 359 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Campanya de micromecenatge: Desgravament fiscal

Així com hauràs vist, des de l’Associació de Varietats Locals, hem iniciat una campanya de micromecenatge amb la Fundación Triodos per adquirir un assecador de llavors. Ja ens trobam molt més a prop de l’objectiu mínim de 2.000€. Moltes gràcies si ja has fet una donació!

Feim aquest post per recordar-vos que les donacions estan subjectes a desgravament fiscal mitjançant un certificat de donació.

I això què significa?

Doncs que si ets persona física, per a donacions de fins a 250 € pots desgravar un 80 % de la donació a la pròxima declaració de la renda, i a partir de 250 €, el desgravament és del 40 %.

En el cas de persona jurídica, es podrà desgravar un 40 % a l’Import de Societats del pròxim any.

Per posar un exemple, si esculls la donació de 80 € (amb la recompensa que s’observa a la imatge), en el cas de persona física, podràs desgravar 64 €, i en el cas de persona jurídica, 32 €.

Per descarregar aquest certificat, amb les credencials creades durant el registre, podràs accedir en qualsevol moment a l’apartat “Les meves aportacions” del teu perfil a la web de la Fundació. En aquest apartat podràs emplenar les dades necessàries per descarregar-lo. Pensa a fer-ho abans de dia 31 de desembre d’aquest any!

https://crowdfunding.fundaciontriodos.es/secador-para-preservar-las-semillas-del-futuro./4741

desgravacio fiscal 4
caCA