Som 359 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Xerrada en temps de pandèmia “Las semillas campesinas”

Dilluns dia 15 de juny, de 17 h a 19 h, vàem participar de la xerrada “Repensar el modelo alimentario en tiempos de pandemia: Las semillas campesinas”, que forma part del cicle “Consersaciones para un post Covid-19: La alimentación sostenible como garantía de futuro” i comptarà amb convidats nacionals i internacionals (França, Mauritània i Bolívia).

Aquesta jornada ens acostà a diferents escenaris: Audrey Boullot presentà la feina de SOL a França i Senegal; Aina Socies parlà de la feina de l’Associació de Varietats Locals a Mallorca i els diferents projectes; Nancy Camacho informà sobre la situació a Bolívia després de l’aprovació recent d’un decret que autoritza els cultius transgènics; Abou Abdoulaye parlà sobre la importància de les llavors locals en la transició agroecològica en la ribera del Riu Senegal.

Qui són els/les ponents?

La xerrada es va fer al canal de CERAI a Youtube, en directe, i allà mateix la podeu trobar en diferit.

~No fa falta inscriure’s, només és necessari connectar-se a les 17 h al canal de Youtube, des d’on es podran enviar les preguntes a través del xat. Les preguntes seran per escrit, i el moderador/a les traslladarà als/les ponents. Per això hauràs d’entrar amb el teu Gmail al compte de Youtube.

caCA