Som 355 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Visita formativa “La col·lecció de fruiters tradicionals de la Serra de Tramuntana”

Vos oferim una nova visita de formació presencial, gratuïta i de 4 hores de durada. Dedicada a conèixer i aprendre sobre la col·lecció de varietats tradicionals de fruiters de la Serra de Tramuntana ubicada a Can Monserrat, a més de totes les seves varietats que s’hi troben. A més, hi haurà una degustació d’aquestes varietats tan interessants! Aquesta visita consta d’una única sessió teòrica-pràctica , i té limitació de places. Per favor, apuntau-vos només si podeu assistir, ja que si no, estareu privant de plaça a altra gent.

“La col·lecció de fruiters tradicionals de la Serra de Tramuntana”
Data i hora: dissabte 3 de juny, de 10 a 14 h
Lloc: Finca Can Monserrat (s’enviarà la ubicació exacta a tots els assistents el dia abans).
Imparteix: Antoni Calafell, enginyer tècnic agrícola i expert en varietats locals de fruiters de Mallorca, a més de propietari de la col·lecció de fruiters de varietats locals de Can Monserrat.

Inscripcions: a través de l’enllaç https://forms.gle/FQYaf7M6E91stY6r6
Més informació: 693 066 858 / cursos@varietatslocals.org

Visita de formació inclosa dins el “Projecte de renovació del sistema de reg i visita divulgativa a la col·lecció de fruiters tradicionals de la Serra de Tramuntana de Can Monserrat”, subvencionat per la convocatòria del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial per a la recuperació d’elements etnològics i arquitectònics amb valors patrimonials, del paisatge agrícola i el seu entorn dins l’àmbit territorial de la Serra de Tramuntana.

30 de maig de 2023

caCA