Som 355 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Viatge formatiu: Experiències de multiplicació de llavors de varietats locals i tradicionals

Gràcies a l’ajuda per a activitats d’informació i demostració del FOGAIBA organitzam un viatge formatiu per anar a visitar experiències per a millorar el procés productiu i de conservació del material vegetal (arbres, esqueixos, llavors…) involucrat en el sector agrari balear, i més concretament el que es relaciona amb les varietats locals o tradicionals. Aquí vos podeu descarregar tota la informació del viatge.

En cas de voler participar del viatge heu d’omplir aquest formulari. Una vegada rebudes les sol·licituds, es farà una selecció de les persones participants en funció del vostre perfil i inquietuds respecte del viatge en qüestió, ja que només hi ha 18 places disponibles.

Posteriorment, i només en cas d’haver estat seleccionats/des, haureu de pagar el preu final (60 € aproximadament) per persona per tal de formalitzar la inscripció.

És IMPORTANT que vos assegureu que les dades personals són les mateixes que les que surten al vostre DNI per tal de no tenir cap ensurt amb els bitllets.

El formulari es tancarà dijous 20 d’abril a les 14 h.

18 d’abril de 2023

caCA