Som 355 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Segon any del viver d’alzines d’aglà dolç i col·leccions

Després de l’èxit que va tenir l’inici del viver d’alzines d’aglà dolç durant la campanya del 2022, enguany hem seguit la tasca d’empeltar alzines dolces en plançons d’un any. Aquest hivern hem empeltat 900 alzines!

La setmana passada les vàrem traslladar al viver forestal de Menut , a Escorca, on passaran l’estiu per tal d’evitar les temperatures elevades dins l’hivernacle on han estat aquests mesos després d’empeltar-les.

De la mateixa manera que l’any passat, aquesta segona campanya no ha comptat amb cap tipus de finançament, i l’hem poguda dur a terme a partir de recursos propis de l’entitat i gràcies a l’ajuda desinteressada de totes les persones voluntàries que ens han ajudat en les tasques del viver.

A més, i amb prop de 300 alzines dolces resultants del primer any, s’han fet 3 col·leccions vives d’alzina dolça: a can Pistola (Felanitx), gestionada per un membre de la nostra entitat; a la UIB, en agraïment per la seva col·laboració en el projecte; i una darrera a la finca pública de Galatzó.

Amb les alzines resultants d’enguany també es farà una nova col·lecció a la finca pública de Mortitx, en agraïment per la seva col·laboració en el projecte. Les alzines sobrants es repartiran entre els socis i sòcies interessades en el projecte.

13 de juny de 2023

caCA