Som 355 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Receptes amb varietats locals: ciurons mallorquins saltejats amb pebres torrats, botifarró i picornells

Receptes amb varietats locals: Ciurons mallorquins saltejats amb pebres torrats, botifarró i picornells (Marga Coll – Miceli)

Seguim connectant pagesos productors de varietats locals amb cuineres i cuiners de Mallorca perquè ens mostrin com preparar una recepta original amb les hortalisses i llegums de varietats locals que els feim arribar.
Amb els ciurons mallorquins sembrats el febrer i cresquent a bon ritme, na Marga Coll del restaurant Miceli ens proposa aquesta recepta: Ciurons mallorquins amb pebres torrats, botifarró i picornells. Per aquesta recepta li hem duit els ciurons mallorquins de n’Antoni Sureda de Son Vell, a Son Macià.

Aquest vídeos han estat possibles gràcies a la feina d’en Marc Alcover Riera i al finançament del projecte “Foment de la prospecció, multiplicació, conservació i intercanvi dels recursos fitogenètics de Mallorca i la seva inscripció en el catàleg de varietats locals de les Illes Balears” per part de #feimfeinapdr #fogaiba #feimfeinaambtu #feimfeinapertu

Els podreu trobar publicats a les xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter), també al nostre canal de youtube i al receptari del web.

8 d’abril de 2022

caCA