Som 360 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Actualitat del Projecte de Multiplicació

Durant la primavera és quan la feina de camp és la majoritària al projecte de multiplicació. Els nostres multiplicadors han trasplantat els cultius d’estiu, com tomàtigues, pebres i enciams, i a més estan vigilant els cultius d’hivern, com cols, colfloris i enciams, que a hores d’ara ja estan partint a fer flor i llavor. 

A part, aquests dies ja s’estan fent les sembres de cultius que admeten sembra directa, com carabasses, melons, síndries o mongetes. Vosaltres encara també podeu fer aquesta sembra, i podeu trobar aquestes llavors a la nostra botiga online, a l’oficina i a les botigues col·laboradores.

A la nostra oficina ja acabam de fer testos de germinació d’algunes varietats, i el mes que ve començarem a fer els testos de la llavor d’hivern, per iniciar la temporada de venta d’aquesta llavor al juliol. Al mateix temps ens començarà a arribar llavor de cultius d’hivern per fer extraccions.

Gràcies a l’ajuda pel foment dels recursos fitogenètics de #fogaiba ens ha permès dur a terme aquestes tasques de multiplicació de varietats locals.

#conservamllavor #sombancdellavors #biodiversitatcultivada #PDR #fogaiba #feimfeina

7 de maig de 2024

caCA