Som 359 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Les alzines empeltades ja són a Menut

El mes d’abril hem portat els arbrets empeltats al #CEFOR-Menut (Escorca), on han de créixer i aclimatar-se, fins que a final d’any puguin ser trasplantades al camp. 

Una part dels arbres es destinarà a completar les col·leccions de Can Pistola (Felanitx), de la UIB i de la finca pública de Galatzó, amb les diferents varietats prospectades i empeltades.

Ben aviat serà possible adquirir les alzines empeltades, que es distribuiran primer entre les persones sòcies interessades. En funció de la disponibilitat d’exemplars i de la demanda, en posarem a disposició del públic en general. Ho anunciarem al nostre butlletí.

Tot i que les nostres plantes passen els controls sanitaris pertinents, atesa la prohibició de traslladar material vegetal viu fora de les Illes Balears, no és possible atendre peticions de fora de la nostra Comunitat Autònoma.

Amb el suport de Mallorca Preservation Foundation, la Universitat de les Illes Balears i la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural.

#conservamllavor #sombancdellavors #biodiversitatcultivada #alzinadolça #alzinesdagladolç #mallorcapreservationfoundation #uib #ceformenut

Maig de 2024

caCA