Som 359 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Ha arribat el gran dia, avui feim 20 anys!

Ha arribat el gran dia, AVUI FEIM 20 ANYS!

El 17 de juny del 2002 es va constituir formalment “l’Associació per al foment de la conservació i producció de vegetals autòctones i tradicionals de les Illes Balears”, que totes coneixeu com l’Associació de Varietats Locals.

I quina millor manera de celebrar-ho que anunciant que ens havíem proposat arribar als 220 socis i sòcies i just els acabam de passar el dia que celebram dues dècades d’història!! Moltíssimes gràcies a tothom qui ho ha fet possible, esperam poder-ho celebrar amb vosaltres molt aviat!

I amb això, avui volem compartir-vos un vídeo molt especial. L’any passat vàrem organitzar una trobada amb n’Aina Calafat, en Toni Feliu i en Joan Coll, tres dels socis fundadors de l’Associació perquè intercanviessin històries sobre els inicis de l’entitat i sobre com ha anat evolucionant els darrers anys. Inicis, anècdotes i futur.

En aquest sentit, enguany hem anat penjant alguns vídeos com aquest a xarxes i al nostre canal de Youtube, com a tastets del que serà un recull dels testimonis de la gent implicada en l’entitat des de la seva fundació, i d’aquelles persones per a qui l’associació ha tengut un impacte en la seva vida. Podeu veure els diferents tastets del que serà el vídeo “20 anys escampant llavors” aquí.

I recordau que avui és el darrer dia per apuntar-vos a la festa d’aniversari i per fer-vos socis si voleu participar al sorteig de les paneres. Aquí vos podeu descarregar el cartell de l’esdeveniment.

17 de juny de 2022

caCA