Som 359 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Ens ajudau? Matchfunding “Sembramos Biodiversidad”

Ens ajudau?

Hem posat en marxa un projecte de micromacenatge o matchfunding anomenat “Assecador per a preservar les llavors del futur” impulsat des de la “Fundación Triodos” i la “Red de Municipios por la Agroecología”, que pretén impulsar el teixit empresarial lligat a la producció de llavors i la millora vegetal ecològica. 

Quin és l’objectiu mínim? 

L’objectiu que volem assolir és de 2.000 €.  I si ho assolim, la Fundació Triodos augmentarà la quantitat fins a 4.500 €.

Què farem amb aquests doblers?

Idò ens permetran poder comprar un assecador de llavors professional amb control digital de temperatura i circulació d’aire. Aquest fet ens facilitarà la feina del dia a dia i ens permetrà obtenir una llavor de millor qualitat.

L’assecatge de la llavor és un procés molt important, i normalment es fa durant l’estiu, moment que tenim humitats molt elevades, fet que fa que a vegades, les llavors ens germinin abans de ser assecades. Aquest assecador ens permetrà evitar això i al mateix temps aconseguir un control d’assecatge molt més fiable. És un dels passos importants per poder tenir una llavor de major qualitat. 

Si superam els 2.000€, ens permetrà poder habilitar el nou espai del magatzem de llavors (estam de mudança) amb estris per fer els testos de germinació de la llavor, així com altres estris de neteja de la llavor. 

Anima’t a posar el teu granet d’arena!

Hem preparat unes recompenses ben interessants per tal que quedeu més satisfetes de la vostra aportació. Per petita que sigui l’aportació serà molt important per a nosaltres

A l’enllaç de continuació hi ha la plataforma on pots veure tota la informació i fer la teva aportació econòmica! Moltes gràcies pel teu suport!

https://crowdfunding.fundaciontriodos.es/secador-para-preservar-las-semillas-del-futuro./4741

#micromacenatge #llavordequalitat #llavoreco #varietatslocals #pagesia #collabora

caCA