Som 355 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Conferència “Diversitat de les varietats locals de tomàtiga de la conca mediterrània”

Aquesta vegada vos volem oferir una conferència gratuïta i en línia, d’1 hora de durada. En aquesta es tractaran les conclusions de la tesi doctoral Phenotypic diversity and functional responses to water deficit across Mediterranean landraces of tomato. A resource to enhance crop’s resilience to drought. A partir d’aquesta, es posa en valor el gran recurs genètic que suposen les varietats locals de tomàtiga per fer front a la sequera i als efectes del canvi climàtic.

“Diversitat de les varietats locals de tomàtiga de la conca mediterrània: un recurs per augmentar la tolerància a la sequera”
Data i hora: divendres 7 de maig de 18 h a 19 h
Lloc: telemàticament, a través de la plataforma Zoom. Tots aquells que us apunteu rebreu, el mateix dia de l’activitat, l’enllaç per unir-vos en línia.
Col·laboren: Universitat de les Illes Balears i INAGEA.

Inscripcions: a través de l’enllaç https://forms.gle/RgUzLDokQTefa4E66
Més informació: 722 782 536 / cursos@varietatslocals.org

Activitat inclosa dins del projecte “Foment de la prospecció, multiplicació, conservació, ús i intercanvi dels recursos fitogenètics de Mallorca i la seva inscripció en el catàleg de varietats locals de les Illes Balears”. #feimfeinaPDR #feimfeinaambtu #feimfeinaperatu

23 d’abril de 2021

caCA