Som 355 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Celebració dels 20 anys de l’Associació de Varietats Locals

Enguany feim 20 anys!!

La setmana que ve farà ja vint anys que un grup de pagesos, tècnics i persones implicades en la conservació dels cultius locals es varen unir per constituir l’Associació de Varietats Locals. I com que això no passa cada dia, per celebrar-ho hem organitzat una gran trobada amb els socis i col·laboradors de l’entitat pel pròxim dissabte 2 de juliol! Descarrega’t el cartell en pdf aquí.

Serà un acte de celebració i promoció de les varietats locals, una oportunitat per poder agrair i reconèixer la tasca de tantes persones implicades en l’associació al llarg dels anys i rememorar aquestes dues dècades de feina de l’AVL. Hi haurà una exposició de materials divulgatius i educatius de l’entitat així com mostra de llavors del catàleg, tot això a una localització immillorable com és Son Mut Nou (Llucmajor) on, farem una visita a la col·lecció de figueres de varietats locals, amb més de 250 varietats de les Illes Balears i més de 2500 d’arreu del món. A més, hi haurà degustació de productes i receptes de varietats locals, tast de vins i glosa en directe.

Per inscriure-us ho heu de fer a través d’aquest formulari. És un acte per a socis i col·laboradors de l’associació, i cadascun dels convidats podeu dur una persona acompanyant. Teniu fins divendres que ve dia 17 de juny (hem allargat el termini!) per apuntar-vos a la festa.

Vos hi esperam!

Recordau que el mateix dia de la festa celebrarem el sorteig de les 5 paneres entre totes les persones inscrites com a sòcies fins dia 17 de juny. Vi, farines, conserves, dolços, espícies, infusions, producte fresc… Tot boníssim i de varietats locals! Si voleu entrar al sorteig i encara no sou socis, teniu fins dia 17 per poder-ho fer (fes-te soci aquí) . Recordau que si ja sou socis i duis algú més, tendreu doble participació!! (Quan algú es fa soci, al formulari se li demana si ve recomanat per algú que ja és soci).

10 de juny de 2022

caCA