Som 359 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Catàleg d’economia social i solidària del Pla de Mallorca

S’ha estrenat el Catàleg d’economia local, social i solidària del Pla de Mallorca, iniciativa de Mercat Social.

Nosaltres formam part d’aquest directori, juntament amb una quarantena més d’iniciatives d’economia social i solidària i de desenvolupament local al Pla de Mallorca, classificades per municipi i pel tipus d’iniciativa tant dins l’àmbit de l’economia social i solidària com del desenvolupament local. Podeu trobar el catàleg clicant aquí.

Els seus objectius són donar visibilitat i afavorir el coneixement públic de les activitats econòmiques desenvolupades d’acord amb els principis de l’economia social i solidària i del desenvolupament local, així com afavorir el coneixement mutu entre els seus integrants per intercooperar i desenvolupar actuacions conjuntes per trobar noves solucions als problemes comuns.

En aquest Catàleg podreu trobar cooperatives, associacions, entitats i projectes amb criteris de territori, tipus d’entitat, àmbit i categoria. Permet anar registrant noves iniciatives i serà un referent de consulta per poder anar en la direcció de la intercooperació i fomentar altres alternatives de producció i consum amb criteris d’economia social i solidària i desenvolupament local.

4 de març de 2022

caCA