Som 355 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Campanya: els 20 anys de l’Associació de Varietats Locals

20 anys de l’Associació de Varietats Locals

Enguany l’Associació de Varietats Locals compleix 20 anys de la seva creació. Per aquest motiu, hem pensat dur a terme diferents activitats i accions, per donar a conèixer un poc més la nostra tasca i sobretot agrair als socis i sòcies el seu compromís i dedicació a l’entitat.

Per aquests 20 anys també hem volgut modificar el nostre logo per tal de poder fer visible la nostra trajectòria en les accions i projectes que duguem a terme durant aquest any. Podeu veure’l en les seves diferents versions a les nostres xarxes i al web.

També ens hem proposat arribar als 220 socis per celebrar els 20 anys, ens ajudes a fer-ho possible? Al nostre web pots consultar tots els avantatges de ser soci; com més socis siguem, més representació podem tenir davant les institucions a l’hora de demanar que es conservin i promoguin les varietats locals. A més, algunes de les accions dels 20 anys són només per a socis i sòcies, a què esperes per associar-te?

A continuació vos informam d’algunes de les accions que farem al llarg del 2022:

  • Es sortejaran 5 paneres de varietats locals entre tots els socis de l’entitat. Estaran formades per productes frescos i elaborats pels nostres sòcies i socis, a partir de les varietats locals que cultiven. Aquestes paneres se sortejaran a l’estiu, durant la festa de socis.Per poder guanyar una de les paneres de varietats locals has de ser soci de la nostra entitat*. A més, si ja ho ets i aconsegueixes dur-ne un de nou, pots tenir una participació doble al sorteig!
  • Aquests darrers mesos hem estat editant un vídeo que pugui recollir l’essència de l’entitat i aquests 20 anys de recorregut. És per això que hem entrevistat a alguns dels socis i sòcies, i durant els primers mesos de l’any n’anirem publicant petits tastos a les nostres xarxes. El vídeo complet es presentarà a la festa de socis.
  • Els dies 23 i 24 d’abril se celebrarà la XXIII Fira Estatal de la Biodiverditat Cultivada, a Porreres. Des de la nostra entitat organitzam la Fira, tasca que es reparteix cada any entre les entitats que formam part de la “Red de Semillas”. Dissabte 23 es durà a terme una jornada formativa i divulgativa per a tots els públics, i el diumenge 24 diferents entitats de la xarxa estatal comptarem amb una zona d’exposició i fira de llavors i altres materials dedicats a la biodiversitat cultivada i les varietats locals.
    A més, durant aquests dies també se celebrarà la XV Diada d’Agricultura Ecològica (24 d’abril) i el XIV Congrés de SEAE (23-27 d’abril).
  • Dia 17 de juny va ser el dia de creació de l’entitat, i per això dia 2 de juliol es farà una festa de celebració dels 20 anys per a tots els socis i sòcies de l’entitat. En aquesta festa es sortejaran les paneres de varietats locals, es presentarà el vídeo dels 20 anys de l’AVL, a més d’altres sorpreses que anirem desvetllant quan s’acosti el dia. Per venir a la celebració és necessari que vos apunteu a aquest formulari (fins dia 13 de juny).

* Es comptabilitzaran tots els socis i sòcies actius a dia 15 de juny de 2022.

caCA