Som 360 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Vídeos divulgació. Capítol 03: Procés

Capítol 03: Procés

Avui vos presentam el tercer vídeo sobre el projecte de multiplicació de llavors de la nostra entitat. En aquest vídeo podreu conèixer el procés complet que seguim a l’AVL, des de la tria de les varietats a sembrar cada any, el seguiment del cultiu, l’extracció de llavors, fins a la difusió de les llavors arreu de les botigues col·laboradores.

Aquest és el tercer d’un total d’11 vídeos temàtics, que anirem publicant cada divendres. Alguns dels temes que hem volgut tractar són la figura del multiplicador de llavors, el procés de fer llavor, la cultura darrera d’aquesta tasca, algunes varietats perdudes al llarg del temps, com veiem el futur d’aquesta feina, entra d’altres.

Estau atentes i atents als pròxims vídeos! Els podreu trobar, publicats cada divendres, a les xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter) i també al nostre canal de youtube.

Aquests vídeos han estat realitzats gràcies a la feina d’en Marc Alcover Riera i a l’ajuda de #feimfeinapdr #fogaiba #feimfeinaambtu #feimfeinapertu

Esperam que els disfruteu!

12 de març de 2021

caCA