Som 364 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Repàs d’activitats de la Setmana de la biodiversitat cultivada

Avui acaba la Setmana de la biodiversitat cultivada, on hem fet un bon grapat d’activitats!

Divendres 15 vàrem celebrar la jornada per professorat “Introduir l’agrobiodiversitat als centres escolars compartint experiències”. La vàrem dur a terme al centre cultural de Can Dulce, on també reivindicàrem el dia de la dona rural, compartint l’experiència de diferents mestres que posen la llavor a diferents centres educatius de Mallorca.

Dissabte vàrem fer una visita a la finca pública de Menut, on poguérem veure el banc de llavors d’espècies forestals de Balears, el viver, la xiloteca… Moltes gràcies a en Carles i na Toni per la visita!

Per acabar el cap de setmana, diumenge vàrem ser al jaciment del museu arqueològic de Son Fornés fent tallers pels més petits juntament amb el museu. A més d’una visita i taller als talaiots, varen preparar l’hortet de Son Fornés, sembrant-hi faves, alls, ciurons… També varen sembrar enciams, que se’n dugueren per cuidar a ca seva, i varen aprendre quins aliments es corresponen amb cada estació.

Durant tota la setmana també hem dut a terme les activitats “Introducció de les varietats locals als horts escolars” a diferents centres educatius, on s’ho han passat d’allò més bé! Hem pogut anar/anirem als centres socis CEIP Robines de Binissalem, CEIP Es Molinar, CEIP Escola Nova de Porreres, CEIP Nadal Campaner Arrom de Costitx, CEIP Ses Marjades de Sóller, CEIP Sant Jordi, IES Santanyí i IES Binissalem.

La jornada per a professorat i als tallers als centres educatius són activitats incloses dins el projecte “Educació ambiental sobre la biodiversitat cultivada de Mallorca”, subvencionat per l’ajuda d’activitats d’educació ambiental de la Conselleria de Medi Ambient i Territori.

22 d’octubre de 2021

caCA