Som 359 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Fes voluntariat

Anualment duim a terme diferents actes i activitats per tal de donar a conèixer les varietats locals i la seva situació. Amb el teu voluntariat ens pots ajudar a continuar.

Projecte de multiplicació de llavor

• Si ets pagès/a i et fas la llavor et pots fer multiplicador/a de llavor de la nostra entitat. Pots apadrinar alguna de les nostres varietats!

• Vine a les jornades de voluntariat d’extracció de llavor.

• Ajuda’ns a ensobrar les llavors per tal de distribuir-les a les diferents botigues.

• Fes-te responsable d’una de les botigues on hi ha el nostre estand de llavors.

• Fer l’estoc de les llavors de la càmera de llavors és una tasca que realitzam una sèrie de vegades a l’any, i sempre ens falten mans.

Tasques de representació

Necessitam persones implicades que tenguin ganes de representar l’AVL en diferents àmbits, contribuir a marcar els objectius de l’entitat i representar els socis en el si de l’organització (comissions de feina, reunions institucionals, rodes de premsa, etc.).

Voluntariat de fires

És molt important per l’AVL tenir presència a les diferents fires que s’organitzen als pobles d’arreu de Mallorca. Anima’t a muntar la paradeta de l’AVL, vendre els nostres productes i presentar els nostres projectes al teu poble.

Tasques d’oficina

A l’oficina hi ha moltes coses a fer i no tenim sempre temps de fer-ho. Si tens temps i… paciència… pots donar-nos una mà, que serà benvinguda!

Altres formes de participar

Estam també oberts a altres possibilitats que puguin sorgir depenent del teu perfil personal, professional, aficions, etc. Per tant, si saps altres formes de participar o simplement vols més informació sobre aquestes i altres possibles ofertes de voluntariat, ens pots contactar aquí.

Apunta't al voluntariat

Nom(Obligatori)
Quina disponibilitat tendries per ser voluntari fix de l'entitat?(Obligatori)
Quines tasques t'agradaria fer?(Obligatori)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
caCA