Som 359 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Reculls de llavors gratuïts pels centres educatius i ludoteca de varietats locals

Gràcies a la subvenció per a activitats d’educació ambiental, enguany hem dut a terme el projecte “Educació ambiental sobre la biodiversitat cultivada de Mallorca a través del joc i l’hort”, finançat per la Direcció General de Residus i Educació Ambiental.

Una de les parts d’aquest projecte ha estat la creació d’uns reculls de llavors per als horts escolars, editats per la ilustradora Nívola Uyá, i que ens fa molta il·lusió presentar-vos. Els reculls contenen 12 fitxes: 10 fitxes de varietats locals (amb la informació necessària per poder-les sembrar i consumir durant el curs escolar, a més d’informació culinària i descripció) i 2 fitxes de processos (planter i extracció de llavors). A més, també s’hi inclouen 3 sobres de llavors de varietats locals (julivert mallorquí, enciam d’orella d’ase i pastanaga morada).

Hem preparat 40 reculls gratuïts per als centres escolars, i s’obsequiaran a les primeres 40 sol·licituds que rebem. Només s’entregarà 1 recull per centre, perquè aquests puguin arribar-ne a més.

PER SOL·LICITAR EL RECULL:
Tots aquells centres educatius que esteu interessats en aconseguir-ne un, heu d’enviar un correu electrònic a info@varietatslocals.org amb les vostres dades i les dades del centre per a l’enviament.

Farem l’enviament dels reculls dins d’aquest mes de desembre, i teniu temps per demanar-los fins dia 15 de desembre. Però feis-ho aviat, ja que segurament s’acabin prest!

També, gràcies a la mateixa ajuda, hem fet una ludoteca de varietats locals, amb materials de fusta creats per Sa Ludo d’en David. Està formada per un dòmino, un joc de memòria, un 3 en retxa i un qui és qui, i està pensava per dur als tallers i fires perquè hi juguin als infants.

Tant aquesta ludoteca com els reculls de llavors es presentaran a l’IES Binissalem divendres 11 de desembre a les 11.30 h.

2 de desembre de 2020

caCA