Sa Porgadora

Projecte pilot

Innovació pel desenvolupament de nous processos de gestió i noves pràctiques de neteja de gra de varietats locals i ecològic

Projecte pilot, d’innovació del servei de gestió i neteja de gra existent i creació d’un nou espai per a les varietats locals i ecològiques, per tal de millorar la qualitat d’aquest gra. Amb la col·laboració de la cooperativa Camp Mallorquí, l’any 2019 s’ha habilitat i millorat aquest espai de neteja del gra a les instal·lacions que la cooperativa té a Sineu, que preveu un volum d’unes 700 tones de porgat de gra, entre cereal, tant per farina com per sembra, i llegum per animals, consum humà i de sembra.

Aquest projecte pilot ha acabat al gener del 2022, i en podeu consultar els seus resultats aquí. Així i tot, Sa Porgadora continuarà oferint el seu servei i millorant-lo.

Tots els interessats/des en porgar cereals i llegums podeu demanar cita prèvia a través de saporgadora@gmail.com o al telèfon 693 066 858. Sa Porgadora es troba a la Cooperativa Agrícola de Sineu (Camp Mallorquí Fruits), al Carrer Carril, 21, Sineu.

A més, a APAEMA podreu trobar l’article del mes de l’agenda 2020, dedicat aquesta vegada al projecte de Sa Porgadora. I a la revista Agrocultura també es va publicar un article sobre aquest projecte, el setembre del 2021, i que podeu trobar aquí.

#feimfeinaPDR #feimfeinaambtu #feimfeinaperatu