Ha arribat el gran dia, AVUI FEIM 20 ANYS!

El 17 de juny del 2002 es va constituir formalment “l’Associació per al foment de la conservació i producció de vegetals autòctones i tradicionals de les Illes Balears”, que totes coneixeu com l’Associació de Varietats Locals.

I quina millor manera de celebrar-ho que anunciant que ens havíem proposat arribar als 220 socis i sòcies i just els acabam de passar el dia que celebram dues dècades d’història!! Moltíssimes gràcies a tothom qui ho ha fet possible, esperam poder-ho celebrar amb vosaltres molt aviat!

I amb això, avui volem compartir-vos un vídeo molt especial. L’any passat vàrem organitzar una trobada amb n’Aina Calafat, en Toni Feliu i en Joan Coll, tres dels socis fundadors de l’Associació perquè intercanviessin històries sobre els inicis de l’entitat i sobre com ha anat evolucionant els darrers anys. Inicis, anècdotes i futur.

En aquest sentit, enguany hem anat penjant alguns vídeos com aquest a xarxes i al nostre canal de Youtube, com a tastets del que serà un recull dels testimonis de la gent implicada en l’entitat des de la seva fundació, i d’aquelles persones per a qui l’associació ha tengut un impacte en la seva vida. Podeu veure els diferents tastets del que serà el vídeo “20 anys escampant llavors” aquí.

I recordau que avui és el darrer dia per apuntar-vos a la festa d’aniversari i per fer-vos socis si voleu participar al sorteig de les paneres. Aquí vos podeu descarregar el cartell de l’esdeveniment.

 

17 de juny de 2022