Reprenem els cursos presencials amb un curs de formació gratuït, de 10 hores de durada, dedicat a conèixer les diferents tècniques de fer llavor, des de la multiplicació del cultiu fins a la conservació i passant per l’extracció de la llavor. Aquest curs constarà de dues sessions, una teòrica i una pràctica.

“Tècniques de multiplicació, neteja i conservació de la llavor”
Data i hora: divendres 17 de juliol de 16 h a 21 h, i dissabte 18 de juliol de 9 h a 14 h
Lloc: divendres a la Sala Polivalent (C/ d’en Veiet, 17. Porreres) i dissabte al Viver Bio Estel de Llevant (Camí de Son Talent. Manacor)
Imparteixen: Aina Socies Fiol i Maria Massanet Neubaur, tècniques de l’Associació de Varietats Locals.
Col·labora: Viver Bio Estel de Llevant

S’hauran de seguir les mesures de seguretat recomanades. Per això facilitarem gel hidroalcohòlic per netejar-nos les mans, i és necesasri que dugueu mascareta sempre que no es respecti la distància de 2 m entre persones.

A més, aquest curs està pendent d’homologar per la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, a partir del qual es poden obtenir crèdits de formació de professorat.

Per a més informació i inscripcions: cursos@varietatslocals.org o al telèfon 722 782 536

Curs inclòs dins del projecte “Foment de la prospecció, multiplicació, conservació, ús i intercanvi dels recursos fitogenètics de Mallorca i la seva inscripció en el catàleg de varietats locals de les Illes Balears”. #feimfeinaPDR #feimfeinaambtu #feimfeinaperatu