Presentam un nou curs en línia,  gratuït i de 3 hores de durada. Dedicat a conèixer la varietat existent d’aglans dolços a Mallorca, i les particularitats d’aquest arbre. Aquest curs consta d’una única sessió teòrica.

“La prospecció d’aglans dolços a Mallorca”
Data i hora: dijous 4 de març de 17 h a 20 h
Lloc: telemàticament, a través de la plataforma Zoom. Tots aquells que us apunteu al curs rebreu, el dia anterior al curs, l’enllaç per unir-vos de manera online.
Imparteixen:

  • Joan Montserrat Vall. Economista, viverista i empeltador. Fundador del projecte BalanoTrees, Tarragona.
  • Andreu Adrover Serra. Enginyer tècnic agrícola, responsable dels cultius hortícoles i fruiters de la finca ecològica de sa Teulera.

Col·labora: BalanoTrees
Inscripcions: a partir d’ara, per apuntar-vos als cursos de l’AVL, haureu de fer les inscripcions a través d’un formulari en línia, diferent per a cada curs. A continuació teniu l’enllaç per realitzar la inscripció: https://forms.gle/zHLPnHPbjjDEHHJQ6
Més informació: 722 782 536 / cursos@varietatslocals.org

Curs inclòs dins del projecte “Foment de la prospecció, multiplicació, conservació, ús i intercanvi dels recursos fitogenètics de Mallorca i la seva inscripció en el catàleg de varietats locals de les Illes Balears”. #feimfeinaPDR #feimfeinaambtu #feimfeinaperatu

19 de febrer de 2021