El curs “Empelt de vinya de varietats locals” queda suspès deguda la previsió meteorològica.
Ja que era un curs totalment pràctic i a l’aire lliure, no ens hem volgut arriscar. L’intentarem fer més endavant, anirem informant.
28 d’agost de 2020

_______

Nou curs de formació presencial i gratuït, de 5 hores de durada, dedicat a conèixer les diferents tècniques d’empelt de vinya en varietats locals. Aquest curs consta d’una única sessió pràctica.

“Empelt de vinya de varietats locals”
Data i hora: dissabte 29 d’agost de 9 h a 14 h
Lloc: finca Son Maiol a Randa, Algaida. Ens veurem un poc abans de les 9 h a l’aparcament de Randa per fer cotxades fins a la finca.
Imparteix: Bernat Ramis, pagès ecològic i expert en poda i empelt.

S’hauran de seguir les mesures de seguretat recomanades. Per això facilitarem gel hidroalcohòlic per netejar-nos les mans, i és necessari que dugueu mascareta durant tot el curs.

Per a més informació i inscripcions: cursos@varietatslocals.org o al telèfon 722 782 536. És necessari que doneu el vostre nom complet, DNI i un telèfon i/o correu electrònic de contacte.

Curs inclòs dins del projecte “Foment de la prospecció, multiplicació, conservació, ús i intercanvi dels recursos fitogenètics de Mallorca i la seva inscripció en el catàleg de varietats locals de les Illes Balears”. #feimfeinaPDR #feimfeinaambtu #feimfeinaperatu

14 d’agost de 2020