Enguany feim 20 anys!!

La setmana que ve farà ja vint anys que un grup de pagesos, tècnics i persones implicades en la conservació dels cultius locals es varen unir per constituir l’Associació de Varietats Locals. I com que això no passa cada dia, per celebrar-ho hem organitzat una gran trobada amb els socis i col·laboradors de l’entitat pel pròxim dissabte 2 de juliol! Descarrega’t el cartell en pdf aquí.

Serà un acte de celebració i promoció de les varietats locals, una oportunitat per poder agrair i reconèixer la tasca de tantes persones implicades en l’associació al llarg dels anys i rememorar aquestes dues dècades de feina de l’AVL. Hi haurà una exposició de materials divulgatius i educatius de l’entitat així com mostra de llavors del catàleg, tot això a una localització immillorable com és Son Mut Nou (Llucmajor) on, farem una visita a la col·lecció de figueres de varietats locals, amb més de 250 varietats de les Illes Balears i més de 2500 d’arreu del món. A més, hi haurà degustació de productes i receptes de varietats locals, tast de vins i glosa en directe.

Per inscriure-us ho heu de fer a través d’aquest formulari. És un acte per a socis i col·laboradors de l’associació, i cadascun dels convidats podeu dur una persona acompanyant. Teniu fins divendres que ve dia 17 de juny (hem allargat el termini!) per apuntar-vos a la festa.

Vos hi esperam!

Recordau que el mateix dia de la festa celebrarem el sorteig de les 5 paneres entre totes les persones inscrites com a sòcies fins dia 17 de juny. Vi, farines, conserves, dolços, espícies, infusions, producte fresc… Tot boníssim i de varietats locals! Si voleu entrar al sorteig i encara no sou socis, teniu fins dia 17 per poder-ho fer (fes-te soci aquí) . Recordau que si ja sou socis i duis algú més, tendreu doble participació!! (Quan algú es fa soci, al formulari se li demana si ve recomanat per algú que ja és soci).

 

10 de juny de 2022