Fes un donatiu

Els nostres projectes necessiten del suport econòmic de socis i simpatitzants, i per això els donatius puntuals ens permeten dissenyar i executar campanyes de sensibilització i mostrar a la societat el valor dels conreus amb varietats locals. 

A través de la plataforma Paypal ens podràs fer arribar el teu donatiu fàcilment, en pocs segons i de forma segura:   

També ho pots fer realitzant un ingrés indicant nom complet i el DNI, i posant “Donatiu + nom del projecte a què va destinat” com a concepte, al següent número de compte de l’Associació de Varietats Locals: Colonya Caixa Pollença IBAN: ES95 2056 0004 4410 0119 5021

Descobreix a quins projectes pot anar destinat el teu donatiu:

Dona al projecte de viver d’alzines dolces

La preservació de les varietats d’alzines d’aglà dolç és una fita més en la recuperació de la biodiversitat cultivada de Mallorca i del patrimoni cultural i gastronòmic de la nostra illa. Per això hem posat en marxa un projecte de propagació d’alzines dolces de varietats mallorquines en el qual, durant el primer any, hem empeltat 800 individus amb l’objectiu de potenciar i preservar aquests cultivars.

Tot aquest procés no hauria estat possible sense l’ajuda desinteressada de totes les persones voluntàries que ens ajudaren, tant en el muntatge de la instal·lació com amb la recollida de mudes, els empelts i el manteniment posterior, ja que aquest és un projecte que no compta amb cap finançament directe.

Aprèn més d’aquest projecte aquí.

Dona al projecte de multiplicació de llavors

Aquest és el projecte cor de l’associació i té com a objectiu donar a conèixer les varietats locals i fomentar el seu consum. Es tracta d’un projecte que es va iniciar l’any 2011 i actualment hi ha unes 80 varietats locals d’hortalissa i llegum implicades, que s’obtenen gràcies a la tasca de la xarxa de multiplicadors de llavor, formada per 16 pagesos multiplicadors, i que es difonen a 39 botigues illenques per tal que es puguin adquirir i seguir reproduint.

Avui en dia encara no es compta amb cap finançament directe per al projecte de multiplicació, que es manté amb part de les quotes de socis i amb les vendes derivades de les llavors. Així i tot, segueix sent un projecte deficitari, on la feina de producció, selecció i dispersió de les llavors de varietats locals segueix sent una tasca poc valorada.

Per conèixer més sobre aquest projecte clica aquí.

Dona a l’Associació de Varietats Locals

Si vols ajudar econòmicament la nostra entitat, però la quota de soci no s’adapta a tu, aquesta és la teva oportunitat per participar en el manteniment i difusió de la biodiversitat cultivada i els seus coneixements, així com donar-nos suport per mantenir-nos de manera independent.

Moltes gràcies per ajudar-nos.