Col·labora

Com ens pots ajudar?

Fes-te soci o sòcia

Cada dia som més les persones i entitats que feim feina per la recuperació de les varietats locals i els coneixements pagesos, i ens agradaria que formessis part de l’equip.

Treball final de grau o màster, beques o estades

Informa’t de la possibilitat de realitzar projectes o estades col·laborant amb l’AVL, i envia’ns les teves propostes o inquietuds.

Fes un donatiu

Els nostres projectes necessiten del suport econòmic de socis i simpatitzants. A través de la plataforma Paypal o realitzant un ingrés ens podràs fer arribar el teu donatiu fàcilment, en pocs segons i de forma segura.

Consulta aquí les opcions i com fer-ho.

Promoció de l’entitat

Proposa o impulsa la creació de nodes al teu territori per a fer activitats de difusió
(fires, jornades, cursos, tallers…).

  Fes voluntariat amb l’AVL

1. Projecte de multiplicació de llavor

• Si ets pagès/a i et fas la llavor et pots fer multiplicador/a de llavor de la nostra entitat. Pots apadrinar alguna de les nostres varietats!

• Vine a les jornades de voluntariat d’extracció de llavor.

• Ajuda’ns a ensobrar les llavors per tal de distribuir-les a les diferents botigues.

• Fes-te responsable d’una de les botigues on hi ha el nostre estand de llavors.

• Fer l’estoc de les llavors de la càmera de llavors és una tasca que realitzam una sèrie de vegades a l’any, i sempre ens falten mans.

  2. Tasques de representació, formar part de la junta

Necessitam persones implicades que tenguin ganes de representar l’AVL en diferents àmbits, contribuir a marcar els objectius de l’entitat i representar els socis en el si de l’organització (comissions de feina, reunions institucionals, rodes de premsa, etc.).

APUNTA'T AL VOLUNTARIAT
3. Voluntariat de fires

És molt important per l’AVL tenir presència a les diferents fires que s’organitzen als pobles d’arreu de Mallorca. Anima’t a muntar la paradeta de l’AVL, vendre els nostres productes i presentar els nostres projectes al teu poble.

4. Tasques d’oficina

A l’oficina hi ha moltes coses a fer i no tenim sempre temps de fer-ho. Si tens temps i… paciència… pots donar-nos una mà, que serà benvinguda!

5. Altres formes de participar

Estam també oberts a altres possibilitats que puguin sorgir depenent del teu perfil personal, professional, aficions, etc. Per tant, si saps altres formes de participar o simplement vols més informació sobre aquestes i altres possibles ofertes de voluntariat, ens pots escriure un correu a: info@varietatslocals.org