Col·labora

Com ens pots ajudar?

Fes-te soci o sòcia

Cada dia som més les persones i entitats que feim feina per la recuperació de les varietats locals i els coneixements pagesos, i ens agradaria que formessis part de l’equip.

Treball final de grau o màster, beques o estades

Informa’t de la possibilitat de realitzar projectes o estades col·laborant amb l’AVL, i envia’ns les teves propostes o inquietuds.

Fes un donatiu

Els nostres projectes necessiten del suport econòmic de socis i simpatitzants. A través de la plataforma Paypal ens podràs fer arribar el teu donatiu fàcilment, en pocs segons i de forma segura.

També ho pots fer realitzant un ingrés indicant nom complet i el DNI, i posant “Donatiu” com a concepte, al següent número de compte de l’Associació de
Varietats Locals:

Colonya Caixa Pollença
IBAN: ES95-2056-0004-4410-0119-5021

Promoció de l’entitat

Proposa o impulsa la creació de nodes al teu territori per a fer activitats de difusió
(fires, jornades, cursos, tallers…).

  Fes voluntariat amb l’AVL

1. Projecte de multiplicació de llavor

• Si ets pagès/a i et fas la llavor et pots fer multiplicador/a de llavor de la nostra entitat. Pots apadrinar alguna de les nostres varietats!

• Vine a les jornades de voluntariat d’extracció de llavor.

• Ajuda’ns a ensobrar les llavors per tal de distribuir-les a les diferents botigues.

• Fes-te responsable d’una de les botigues on hi ha el nostre estand de llavors.

• Fer l’estoc de les llavors de la càmera de llavors és una tasca que realitzam una sèrie de vegades a l’any, i sempre ens falten mans.

  2. Tasques de representació, formar part de la junta

Necessitam persones implicades que tenguin ganes de representar l’AVL en diferents àmbits, contribuir a marcar els objectius de l’entitat i representar els socis en el si de l’organització (comissions de feina, reunions institucionals, rodes de premsa, etc.).

3. Voluntariat de fires

És molt important per l’AVL tenir presència a les diferents fires que s’organitzen als pobles d’arreu de Mallorca. Anima’t a muntar la paradeta de l’AVL, vendre els nostres productes i presentar els nostres projectes al teu poble.

4. Tasques d’oficina

A l’oficina hi ha moltes coses a fer i no tenim sempre temps de fer-ho. Si tens temps i… paciència… pots donar-nos una mà, que serà benvinguda!

5. Altres formes de participar

Estam també oberts a altres possibilitats que puguin sorgir depenent del teu perfil personal, professional, aficions, etc. Per tant, si saps altres formes de participar o simplement vols més informació sobre aquestes i altres possibles ofertes de voluntariat, ens pots escriure un correu a: info@varietatslocals.org