Som 359 socis i sòcies | Col·labora | Contacta | Subscriu-te al butlletí

Cerca
Tanca aquest quadre de cerca.

Cultius per extracció de llavors

La setmana passada vam realitzar una visita als multiplicadors de llavor, que tenen els cultius d’estiu a camp, com tomatigueres, pebrers i altres cultius. A més, alguns encara tenen cultius d’hivern, que estan acabant de madurar la llavor, com cebes o enciams.

En general els cultius estan bé, tot i que en alguns casos la falta de pluges és evident, i les baixes temperatures a l’inici del cultiu van fer que no acabessin de partir com tocava. A més, algunes pluges van promoure l’entrada de mildiu, sobretot a tomatigueres.

Ara ens tocarà la feina a nosaltres d’extreure tota aquesta llavor d’hivern i d’estiu per poder-la comercialitzar. Aquí també té molta importància la tasca dels voluntaris, que ens ajuden molt a fer aquesta extracció, a més d’altres coses. Per això t’animam a que et facis voluntari. Tota ajuda és benvinguda!

Gràcies a l’ajuda de FOGAIBA per al foment de la conservació, l’ús sostenible i el desenvolupament dels recursos genètics en agricultura podem seguir multiplicant llavor ecològica i de varietat local.

#FOGAIBA #PDR #feimfeina

caCA