Skip to content

5a Setmana Estatal per la Biodiversitat Agrícola

 

L’Associació de Varietats Locals és una entitat que fomenta la producció i conservació dels vegetals autòctons i tradicionals de les Illes Balears. Forma part de la Red de Semillas i, com a tal, subscriu la 5a Setmana Estatal per la Biodiversitat Agrícola. Amb aquesta campanya es cerquen els següents objectius:

– Foment de l’agricultura ecològica i camperola,
– Ús de varietats tradicionals,
– Recuperació del coneixement camperol i de la cultura local gastronòmica,
– Lluita contra una agricultura de patents i transgènics,
– Exigència d’un marc legal que permeti als agricultors i agricultores la producció i venda de les seves pròpies llavors i d’un suport decidit de les administracions públiques a la tasca de recuperació del nostre patrimoni genètic cultivat.

Arreu de l’Estat espanyol es duen a terme activitats dins el marc d’aquesta Campanya. L’Associació de Varietats Locals durà a terme la visualització pública de dos vídeos que ha elaborat juntament amb la productora Visió Locals. Us deixam els enllaços a continuació.

10 anys de Varietats Locals: Accés vídeo

El PLa de Mallorca. La velocitat d’un canvi: Accés vídeo

Altres activitats a nivell estatal: Accés web Red

Articles relacionats