Skip to content

Jornada d’extracció de llavors d’hivern i Tast d’albercocs de Porreres

Dijous 11 de juliol, de 16.00 h a 20.00 h, al Viver Bio Estel de Llevant (Manacor), associació prosalut mental amb la qual col·laboram.

Ja hem començat l’època d’extracció de llavors de les varietats d’hivern: enciams, cols, colfloris,… És per això que vos convidam a tots aquells que vos faci ganes participar en una jornada d’extracció de llavor, a venir a ajudar-mos!

Durant l’horabaixa extraurem llavors de diferents varietats locals d’espècies d’hortalissa d’hivern, i després, per a recuperar forces, es farà un tast d’albercocs de Porreres, d’algunes varietats locals, per a tots aquells que hagin participat en l’extracció.

Hi ha places limitades, i inscripció prèvia al mail varietats.autoctones@gmail.com o al telèfon 693 066 858.

És una experiència que de segur serà ben interessant. Animau-vos!

Articles relacionats