Skip to content

Tast de pans

Porreres, 22 d’abril de 2018

Varem aprofitar la passada edició de la fira de Porreres per realitzar un tast de pans de diferents tipus de farines i elaborats per dos forners artesans.

Aquest tast forma part del Projecte d’investigació que realitzam: Estudi de la qualitat de les farines de varietats autòctones de cereals per a l’elaboració de productes transformats: panificació i altres usos

Amb aquest estudi s’han enviat a analitzar varies farines elaborades amb varietats locals així com els pans elaborats amb elles, però trobàvem que faltava una part menys tècnica i més «quotidiana», per això decidirem fer un tast dels diferents pans elaborats amb aquestes farines i anotar la opinió d’aquests consumidors.

Podeu veure una anàlisi complet dels resultats aquí.

Articles relacionats