Skip to content

CAMPANYA: Què entenem per llavor ecològica?

La Red de Semillas “Resembrando e Intercambiando”, és una organització que treballa des del 2001 en reunir esforços entorn a l’ús i conservació de la biodiversitat agrícola en el context local, estatal i internacional. La Red de Semillas té com a objectiu primordial facilitar l’accés i promoure l’ús, producció, manteniment i conservació de la biodiversitat agrícola en les finques dels agricultors i en els plats dels consumidors.

Quan des del sector es reflexiona sobre el significat de llavor ecològica la definició oficial és massa senzilla, i simplifica el complexa sistema agroecològic del que forma part.

És per aquesta raó que des de la Red de Semillas i l’Associació de Varietats Locals de les Illes Balears volem fer-vos arribar el document adjunt en el que exposem el que entenem com a llavor ecològica, per tal que des de les entitats es reflexioni sobre la seva definició i es valorin els diferents punts per adaptar aquesta definició a la realitat agroecològica actual.

Document: Què es una llavor ecològica? Les llavors que volem pels sistemes ecològics de producció

Per a qualsevol consulta us podeu adreçar a,

Aina Socies: varietats.autoctones@cmail.cat

María Carrascosa: maria_carrascosa@riseup.net

Articles relacionats