Skip to content

VOLUNTARIAT “ENSOBREM LLAVORS” SON TOUS (28/10/2016)

son-tous_20161028_130228Dia 28 d’Octubre es va celebrar una jornada de voluntariat per ensobrar llavors de varietats locals amb els alumnes del Programa de Garantia Juvenil de Son Tou s, impulsat per l’Ibanat. Un total de 9 alumnes que des de finals de gener estan com a treballadors i a l’hora formant-se en dos certificats de professionalitat de nivell 1: Activitats auxiliars en vivers, jardins i parcs i Activitats auxiliars en agricultura. son-tous_20161028_131926L’Associació va fer inicialment, una presentació per donar-nos a conèixer. Els alumnes recalcaren que és ben interessant la tasca que duim a terme. Seguidament, es va fer una explicació del funcionament del taller i finalment ens posàrem en marxa. Entre els alumnes i l’equip docent vam ensobrar llavors de rave mallorquí, enciam d’hivern, julivert, pastanaga morada, fava mallorquina, cigró mallorquí, ceba blanca, col borratxó petit. Agraïm la seva col·laboració, va ser un bon intercanvi!

Articles relacionats